RADNO VREME

Pon - Sub 8:00 - 18:00

ADRESA

Stevana Musića 9, Novi Sad

O nama

IN STAN GRADNJA

Preduzeće IN STAN GRADNJA d.o.o. je osnovano 2001. godine u Novom Sadu, gde već punih 19 godina predstavlja jedan od vodećih faktora koji doprinosi razvoju građevinske delatnosti – stanogradnje. Od osnivanja do danas, preduzeće se specijalizovalo u oblasti investiranja i pružanja usluga u izvođenju građevinskih radova u visokogradnji, kao i završnim građevinskim radovima. Prepoznavajući potrebe i zahteve kupaca, uz insistiranje na kvalitetu, ažurnosti, poštovanju rokova za završetak radova, kao i prihvatljivim cenama, preduzeće se u prethodnom periodu izborilo za svoje mesto na tržištu.

IN STAN GRADNJA d.o.o. posluje isključivo u pravcu poboljšanja kvaliteta svojih usluga i proizvoda koje nudi na tržištu, a sve u skladu sa međunarоdnim standardima ISO9001, ISO14001 i OHSAS18001, regulisanim pravno-zakonodavnim pitanjima, uknjiženim nepokretnostima i jasnom cenovnom politikom uz dodatne pogodnosti.

Kao najznačajniji segment delatnosti ističe se područje izgradnje stanova sa vrlo visokim tržišnim udelom u gradu Novom Sadu, sa naglaskom na dugogodišnju tradiciju, iskustvo i kvalitet

Do sada stečena iskustva u izgradnji većeg broja stambenih jedinica, sopstvena tehnološka i projektna rešenja, inženjering i uvođenje noviteta, doprinose ispunjavanju zahteva za kvalitetom konačnog proizvoda i dugoročnoj usmerenosti ka apsolutnom zadovoljstvu potreba kupaca.

Takođe, u prilog činjenici da preduzeće IN STAN GRADNJA d.o.o. ispunjava sve zahteve modernog građevinarstva, prateći najnovija dostignuća iz oblasti kojom se bavi, govori i visoko obrazovan, profesionalan, obučen i odgovoran tim stručnjaka, sa dugogodišnjim iskustvom.

Građevinski kapaciteti preduzeća u domenu visokogradnje i izrade završnih građevinskih radova, obuhvataju široku paletu usluga, imajući u vidu da isto raspolaže velikim asortimanom građevinskih mašina i opreme za izvođenje građevinskih radova svih vrsta, a koju čine najsavremenije mašine renоmiranih svetski poznatih proizvođača.

Poslovna aktivnost preduzeća IN STAN GRADNJA d.o.o. zasnovana je na deceniju ipo dugom iskustvu u izgradnji stambenih objekata. Bogato nasleđe već izgrađenih objekata, konstantno se dopunjava novim graditeljskim poduhvatima – objektima stembene i poslovne namene.

Vrednosti koje čine temelj poslovanja ove kompanije, i po kojima smo prepoznatljivi našim klijenitma, su:

– kvalitet

– pouzdanost

– tačnost

– kreativnost

– brzina

– doslednost

Unapređenje odnosa

U cilju unapređenja odnosa sa korisnicima, zaposleni u IN STAN GRADNJA d.o.o. stoje na raspolaganju u smislu pružanja preciznih i pouzdanih informacija koje su od izuzetnog značaja prilikom izbora i kupovine stambenog i poslovnog objekta. Kupcima i potencijalnim klijentima je na usluzi tim ljudi, od kojih mogu da dobiju besplatne savete, iz domena prava, arhitekture i drugih oblasti koje su usko povezane i na koje se građevinska struka oslanja, a takođe, moći će da izraze posebne želje i potrebe, koje će prilikom izgradnje objekta i opremanja enterijera, biti strogo poštovane.

Filozofija modernog poslovanja projektovanja, inženjeringa i izgradnje podrazumeva poštovanje rada po principu “ključ u ruke”, čime se kompanija IN STAN GRADNJA d.o.o. u svom poslovanju rukovodi. Kao generalni izvođač, preduzeće IN STAN GRADNJA d.o.o. je odgovorno za koordinaciju svih učesnika na projektu, kao i za nadzor na gradilištu.

Posebna pažnja se posvеćuje kvalitetu usluga, bezbednosti zaposlenih i zaštiti životne sredine. Integrisan sistem menadžmenta kvalitetom i zaštitom životne sredine obuhvata sve procese od ugovaranja, projektovanja i razvoja, preko upravljanja radovima, nabavke, praćenja i merenja, kontrole i testiranja do stalnog unapređenja i merenja zadovoljstva klijenata.

U tom smislu, i svi poslovni partneri koji direktno ili indirektno učestvuju u procesima rada preduzeća IN STAN GRADNJA d.o.o., su u obavezi da ispunjavaju zahteve standarda ISO9001, ISO14001 i OHSAS 18001. Politika integrisanog menadžment sistema utvrđuje vrednosti i ciljeve koje preduzeće IN STAN GRADNJA d.o.o. ističe i poštuje u svim poslovnim aktivnostima koje sprovodi.

Inženjerski tim preduzeća IN STAN GRADNJA d.o.o. pruža uslugu urbanog planiranja i projektovanja počevši od analize zahteva do isporuke kompletne projektne dokumentacije prema kojoj se realizuje izgradnja. U ovom procesu koriste se tehnike vizuelizacije gde su u primeni 3D prezentacije, sa ciljem da se svim učesnicima u projektu stvori jasna slika budućeg objekta. Na ovaj način, potvrđuje se razumevanje svrhe objekta kojom se ispunjava očekivanje klijenta od preduzeća IN STAN GRADNJA d.o.o., a takođe se i omogućava testiranje situacija za vreme procesa realizacije objekta, u čemu značajno pomažu najnoviji softverski alati za modeliranje i analizu, koje preduzeće poseduje.

Prevashodni cilj preduzeća IN STAN GRADNJA d.o.o. je da razume potrebe klijenata te adekvatno odgovori zahtevima istih, kroz aktivnosti koje obavlja u projektovanju i gradnji, oslanjajući se na vrhunski kvalitet izrade, moderna arhitektonska rešenja i koristeći energetski efikasne materijale, sve u skladu sa standardima struke.

Da je preduzeće IN STAN GRADNJA DOO u svom petnaestogodišnjem iskustvu u oblasti gradnje, do danas postiglo veoma značajne poduhvate, te potvrdilo izuzetan kvaliteta usluga, najbolje govori lista zadovoljnih klijenata sa kojima smo sarađivali. U nastavku izdavajamo neke od najuspešnih.

“AM-GRADNJA”

TRŽNI CENTAR “BAZAR”

“DIJAGONALA”, OBDANIŠTE, LIMAN 4

“AKTIV GRADNJA”, TOPLICE MILANA 10

“B.M. COMPANY”, KLISANSKI PUT

DNEVNIK, RESTORAN «DESET»

RESTORAN “SLAVIJA”

“GREPING”, HADŽI RUVIMOVA 58

“MERKUR”

“MERKATOR”, BULEVAR CARA LAZARA

“ALEKSANDAR”, BRAĆE RIBNIKAR

MOTEL “STARI FIJAKER”

“METALNO” – MERKATOR

“KONKORDIJA” , STAMBENI OBJEKAT

“DINAMIKA”, CARA DUŠANA

“PLAN VLASOTINCI”, UGAO S. KASAPINOVIĆA I J. VESELINOVIĆA

“MSV INVEST ING”, KRALJEVO

OSNOVNA ŠKOLA “JOVAN JOVANOVIĆ ZMAJ”, SREMSKA KAMENICA

GIMNAZIJA “JOVAN JOVANOVIĆ ZMAJ”

TEHNIČKA ŠKOLA “PAVLE SAVIĆ”

OSNOVNA ŠKOLA “DJURA DANIČIĆ”

OSNOVNA ŠKOLA “PRVA VOJVODJANSKA BRIGADA”

OSNOVNA ŠKOLA “ŽARKO ZRENJANIN”

OSNOVNA ŠKOLA “DUŠAN RADOVIĆ”/li>

ŠKOLA ZA DIZAJN “BOGDAN ŠUPUT”

OSNOVNA ŠKOLA “VUK KARADŽIĆ”

OSNOVNA ŠKOLA” 22 AVGUST”

GIMNAZIJA “SVETOZAR MARKOVIĆ”

“ENERGO GROUP” INĐIJA

LOKAL “ADIDAS” INĐIJA

“GRADITELJ” INĐIJA

ŠTAMPARIJA “STOJKOV”

“VEKTRA K” – Veselina Masleše

“AGROPROM” NOVI SAD

“EXIT”

“EVOLUTION”

ADMIRA DOO- KRAGUJEVAC

CASINO ADMIRAL U NOVOM SADU

“GALENS” – Stambeni objekat u Rumenačkoj ,Novi Sad

“SLOBODNA CARINSKA ZONA”-Hala za tehnički pregled

“ODRŽAVANJE I USLUGE” Bačka Palanka

REKONSTRUKCIJA OBJEKTA U Novom Sadu, Zmaj Jovina

“HERMES” Filipa Višnjića, Rekonstrukcija Hale

“IN STAN GRADNJA 021” D.O.O – Izgradnja stambenog objekata

“IN STAN GRADNJA” D.O.O – Izgradnja stambenog objekata