Direktna prodaja stanova bez posrednika
RADNO VREME

Pon - Sub 8:00 - 18:00

ADRESA

Stevana Musića 9, Novi Sad

Izvođenje radova

Kisačka 61

Vršačka 45

Pozovite nas ili nam pišite.

Direktna prodaja stanova bez posrednika.

Kontakt
In Stan gradnja

Izvođenje radova

Kao generalni izvođač radova, In stan Gradnja doo Novi Sad projektuje i gradi stambene objekte, poslovne zgrade, proizvodne i uslužne komplekse, škole, rekreativne centre i druge objekte po sistemu “ključ u ruke”.

Kontakt
Author

Izvođenje radova

Kao generalni izvođač radova, In stan Gradnja doo Novi Sad projektuje i gradi stambene objekte, poslovne zgrade, proizvodne i uslužne komplekse, škole, rekreativne centre i druge objekte po sistemu “ključ u ruke”. Ovo znači da od trenutka potpisivanja ugovora, ova kompanija preuzima sve obaveze i rizike u vezi sa uspehom projekta, počevši od razvoja ideje, preko preliminarnih finansijskih projekcija, tehničke dokumentacije, dobijanja dozvola, prezentacija modela, izgradnje do momenta primopredaje objekta klijentu.

Glavni cilj našeg tima, koji čine arhitekte, građevinski, mašinski i elektro- inženjeri je da ideje naših klijenata postanu realnost, bilo da projektujemo stambeni ili poslovni objekat. Holistički pristup projektima omogućava nam da upravljamo celokupnim ciklusom projekta – od ideje, detaljne analize zahteva i potreba klijenta, preko planova, crteža, procene rizika, projektne dokumentacije do građevinskih radova ili podrške tokom procesa izgradnje. Drugim rečima, naši klijenti u saradnji sa našom kompanijom ovo prepoznaju kao pristup pod nazivom “ključ u ruke”. Proces dobijanja dozvola i druge dokumentacije

In stan Gradnja doo Novi Sad pruža, ne samo usluge projektovanja, inženjeringa i izgradnje već i usluge iz domena prava. Našim klijentima obezbeđujemo kompletnu pravnu dokumentaciju potrebnu na projektu, što podrazumeva potvrdu izvođačkog projekta, građevinske, upotrebne i ostale dozvole, kao i druga dokumenta u skladu sa zakonskim i drugim građevinskim propisima i regulativama.

Prema zahtevima klijenata i u saradnji sa partnerima, pravni sektor preduzeća i pravni zastupnici kompanije In stan Gradnja doo Novi Sad upravljaju procesom dobijanja dozvola i preuzimaju odgovornost za sve rizike i obaveze u vezi sa navedenim. Ne ulazeći u kompleksnost projekta odnosno pitanje koliko je veliki izazov pred našim pravnim timom, isti je spreman za pronalaženje optimalnog rešenja koje ispunjava očekivanja klijenta, poštujući zakonske propise. Dugoročna partnerstva sa potvrđenim iskustvom omogućavaju kompaniji In stan Gradnja doo Novi Sad da garantuje da će kompleksni pravni zahtevi biti ispunjeni i realizovani u celosti.