Direktna prodaja stanova bez posrednika
RADNO VREME

Pon - Sub 8:00 - 18:00

ADRESA

Stevana Musića 9, Novi Sad

Vila Mia, Filipa Višnjića br.13, Novi Sad

Objekat i lokacija

LOKACIJA
Filipa Višnjića br.13, Novi Sad

Predstavljamo Vam stambeni objekat (P+3+PK) građen prema najvišim standardima u centru grada, u zoni A, u ulici Filipa Višnjića br. 13.

Na jednoj od najatraktivnijih lokacija u gradu, u ponudi se nalazi 7 stanova, koji su po svojoj strukturi dvosobni i trosobni. Za svaku stambenu jedinicu nalazi se posebno parking mesto. Zgrada poseduje i garažno mesto.

Moderan dizajn, savremena unutrašnja organizacija prostora, vrhunski materijali i visok nivo završne obrade čine ovaj objekat prestižnim.

Prodaja je u toku.
Iskoristite pogodnosti!

Telefoni

+381 21 423 236
+381 64 887 58 60
+381 63 500 148

Vođeni idejom udobnosti, praktičnosti i prijatnosti stvorili smo idealan životni prostor za različite ukuse, uz maksimalno iskorišćenje prostora i idealan odnos broja kvadrata i broja prostorija unutar svake stambene jedinice. Uprkos manjem ili većem broju kvadrata, stilu dekoracije enterijera, modernom ili klasičnom, preduzeće In stan Gradnja doo teži ka izgradnji takvih stambenih objekata u kojima će Vaš stan biti dom u kome ćete imati maksimalan osećaj udobnosti i komfora za trenutke opuštanja, uživanja i druženja sa porodicom i prijateljima.

Površine stanova su projektovane ne samo prema modernim arhitektonskim trendovima, već i prema modelu Vaših potreba. Atraktivno arhitektonsko rešenje primenjeno je na sve nivoe organizacije prostora. Unutrašnjost svake stambene jedinice maksimalno je funkcionalna, sa istovremeno posvećenom izuzetnom pažnjom i organizaciji zajedničkih i zelenih površina, te je u okviru dvorišnog prostora predviđeno uređenje, ozelenjavanje i opremanje igrališta za bezbednu igru Vaše dece.

Glavni ulaz u objekat je orijentisan ka ulici Filipa Višnjića, dok je prostor na južnoj strani parcele izolovan i mirniji. Stanove odlikuje dobra organizacija i upotrebljivost prostora, tako da odgovaraju potrebama i najzahtevnijih kupaca.

Stambena zgrada je projektovana po najsavremenijim standardima uz primenu najkvalitetnijih materijala.

Galerija 3D skice stanova